Vanuit de motivatie om actief bij te dragen aan een nog betere gezondheidszorg zijn Brian en Nadine in 2014 gestart met EHdK. De ervaring bij andere adviesbureaus had hen overtuigd dat het anders kon en moest. Geen traditioneel adviesbureau met dito adviseurs maar samen met een team van enthousiaste jonge betrokken collega’s elke dag aan de slag om bij opdrachtgevers beweging en vooruitgang te realiseren. De start van het doe-bureau EHdK!

In de afgelopen jaren groeide het doe-bureau EHdK uit tot een bloeiend team van talenten. In 2021 voegden Pim Candel en Jenneke Aartsen zich toe als mede-eigenaar.

Talent

EHdK zet de ontwikkeling van jonge talentvolle mensen centraal. We zijn ervan overtuigd dat als jonge slimme mensen de kans én het vertrouwen krijgen om hun energie en ambitie in te zetten het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers.

We bieden intensieve opleidings- en ontwikkeltrajecten voor een steile leercurve op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Onze partners werken altijd actief mee om zo aan het team kennis en vaardigheden over te dragen. Voor onze adviseurs betekent dit dat ze zich in een korte tijd kunnen ontwikkelen tot ervaren krachten.

Cultuur

Onze cultuur kenmerkt zich als betrokken, gedreven, open en plezier.

Als team zijn we er voor onze opdrachtgevers én elkaar. We helpen elkaar, vieren gezamenlijke onze successen en staan klaar als de ander ons nodig heeft. We delen een gelijke passie maar we zijn uniek in wie we zijn.

Wil je meer te weten komen over ons?

Lees hier alles over onze werkwijze