Wil jij de Nederlandse gezondheidszorg écht verbeteren? Ben je in staat complexe problematiek te doorgronden? Wil jij aan de gang met strategische, maatschappelijke en bedrijfskundige vraagstukken? Ben je een doener die goed kan samenwerken in een divers team?

Als je bovenstaande vragen met “ja” beantwoordt dan is er een goede kans dat je bij EHdK wilt werken. Junior consultants zitten vanaf dag één met bestuurders aan tafel. Samen met je collega’s werk je aan maatschappelijke problemen en kom je tot concrete oplossingen die de zorg beter maken.

EHdK stelt de ontwikkeling van jonge talentvolle mensen centraal. Hiervoor hebben we een breed opleidingsaanbod waar je tenminste twee dagen per maand mee bezig bent. We merken dat jonge talenten met hun energie, ambitie en doorzettingsvermogen veel maatschappelijke impact kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Dankzij het innovatieve en ondernemende karakter van EHdK zijn we een sterk groeiende organisatie. Ook daar kan je impact op maken.

Kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 14 juni 2022
Wij nodigen je graag uit op de kennismakingsbijeenkomst bij ons op kantoor op dinsdag 14 juni 2022 (17.30 uur – 19.00 uur). Aanmelden kan d.mv. het sturen van je CV naar Leonie (leonie@ehdk.nl).

Wij zijn op zoek naar een

Junior adviseur

EHdK is een innovatief en snelgroeiend adviesbureau werkzaam in de zorgsector. Ben jij maatschappelijk betrokken, gedreven door vernieuwingen in Nederlandse gezondheidszorg en ga je gestructureerd te werk? Ben je bovendien iemand die niet alleen vanaf de zijlijn wil roepen, maar ook zelf handen uit de mouwen steekt? We zoeken jou!

Wat wij bieden

EHdK biedt jou een baan met een steile leercurve waardoor je snel veel maatschappelijke impact kan maken met projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Jouw baan bestaat uit:

 1. Het oplossen van uitdagende vraagstukken binnen de zorgsector met een team aan professionals. Dit maken we mogelijk doordat jij:
  • Vanaf dag één met bestuurders aan tafel zit en ziet hoe besluitvorming op alle niveaus plaatsvindt
  • Bij iedere adviesopdracht van A tot Z bij het project betrokken bent
  • Snel veel verantwoordelijk en vrijheid krijgt
 2. Ambities en persoonlijke ontwikkeling. Dit realiseren we doordat je:
  • Altijd samenwerkt met een ervaren adviseur die zo veel mogelijk kennis en ervaring aan jou overdraagt
  • Samen met de partners en de HR-manager een persoonlijk ontwikkelplan opstelt. Hierin worden jouw persoonlijke doelstellingen, groeipunten en ambities uitgewerkt. Op basis daarvan worden opleiding, training en coaching aangeboden
  • Bij een ondernemend en snelgroeiend adviesbureau komt te werken waar je persoonlijk kunt bijdragen aan de ontwikkeling van EHdK als organisatie. 
 3. Het bijdragen aan een betere wereld met een gedreven team. Dit doe je doordat:
  • Je werkt aan opdrachten met een grote maatschappelijke impact
  • Je actief betrokken bent bij de ontwikkeling van een innovatieve en groeiende onderneming
  • Je samenwerkt met energieke en inspirerende collega’s die hard werken, maar ook graag leuke activiteiten met elkaar ondernemen!

Wij zijn op zoek naar een

Ben jij iemand die:

 • leergierig en nieuwsgierig is, niet bang is om fouten te maken en het als een uitdaging ziet om dingen te leren die hij/zij niet kan
 • ondernemend is ingesteld, kansen ziet en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een jonge en snelgroeiende organisatie
 • analytisch sterk is en hoofd- en bijzaken kan scheiden
 • met een hoge mate van sociale vaardigheden en een goed gevoel voor politieke verhoudingen tussen mensen
 • niet makkelijk is geïntimideerd, rustig blijft onder stress en goed kan omgaan met feedback
 • een zelfstartend en zelfmotiverend vermogen heeft
 • de voertaal Nederlands goed beheerst

En heb je bovendien:

 • jouw universitaire masteropleiding (nagenoeg) afgerond of maximaal 1 jaar werkervaring
 • in jouw studie geleerd om kwantitatieve informatie te begrijpen en te analyseren
 • Één van deze studies gevolgd: Bedrijfskunde, Technische opleidingen, Gezondheidswetenschappen, Economie, Bestuurskunde, etc.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over EHDK? Je bent van harte welkom op onze kennismakingsbijeenkomst  (planning volgt). Aanmelden kan d.mv. het sturen van je CV naar Mara (mara@ehdk.nl)

Na deze kennismakingsbijeenkomst start de sollicitatieprocedure. Mara (mara@ehdk.nl) ontvangt dan ook graag:

 • Een motivatiebrief
 • Je cijferlijst van je bachelor en masteropleiding(en)
 • Een video waarin we jou leren kennen, waarom je wilt werken bij EHdK en wat je wilt verbeteren in de Nederlandse gezondheidszorg (maximaal 3 minuten)

De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV-, brief- en videoselectie en een gespreksronde. Daarna volgt een selectiedag met een persoonlijkheids-analyse, meerdere gespreksrondes en een mondelinge case. Startdatum in overleg.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Jos (jos@ehdk.nl / 06-36153451). Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Mara (mara@ehdk.nl)

Wij zijn op zoek naar een

Stagiair consultancy

Geïnteresseerd in consultancy én de gezondheidszorg en wil je hier meer over leren? Voor ons leuke jonge adviesbedrijf EHdK zoeken we een stagiair die op een positieve manier wil bijdrage aan de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg.

Wat wij bieden

EHdK wil actief bijdragen aan een nog betere samenleving. Er wordt veel geschreven over de zorg voor kwetsbare mensen en er is veel beleid voor deze zorg gemaakt, maar het wordt vaak in het midden gelaten hoe dit beleid concreet moet worden uitgevoerd. Daarom zet EHdK samen met aanbieders en (ex)bestuurders in de zorg de praktische uitdagingen van de vernieuwing in de zorg voor kwetsbare mensen op een rij. Daarnaast worden er adviezen geformuleerd over hoe deze uitdagingen praktisch aan te pakken om in de toekomst de zorg van kwetsbare mensen een beetje beter te maken

Tijdens de stage ga je aan de slag met de vernieuwing in de zorg voor kwetsbare mensen in Nederland en ben je nauw betrokken bij het formuleren van de adviezen over hoe je de praktische uitdagingen die komen kijken bij de vernieuwing in de zorg kunt aanpakken. Kortom een stage waarbij je veel leert over de hoe de organisatie van het zorgstelsel in de praktijk werkt en waarbij je meteen maatschappelijke impact kunt maken!

Tijdens de stage zul je onder andere:
● Bestaande onderzoeken en rapportages in de kwetsbare mensenzorg in kaart brengen, inclusief de reeds gerealiseerde vernieuwingen
● De praktische uitdagingen waar bestuurders, directeuren en professionals in de zorg tegenaan lopen op een rij zetten middels interviews en verslaglegging van deze interviews
● Meewerken aan een publicatie waarin bovenstaande onderdelen in kaart worden gebracht
● Praktische ondersteuning bieden bij overige werkzaamheden van EHdK

Wij bieden:
● Een dynamische omgeving waarin je veel leert over hoe de organisatie van het zorgstelsel in de praktijk werkt
● Je draagt bij aan de vernieuwing van de zorg en daarmee het maken van maatschappelijke impact
● Een omgeving waar je vanaf dag één mee gaat naar gesprekken met bestuurders en leert hoe besluitvorming in de zorg plaatsvindt
● Een passende vergoeding
● Een energiek en inspirerend team dat het ook leuk vindt om met elkaar te borrelen
● Intensieve begeleiding waardoor je snel veel kunt leren
● Deelname aan interne opleidingsprogramma’s

Wij zijn op zoek naar een

Ben jij iemand die:
● leergierig en nieuwsgierig is, niet bang is om fouten te maken en het als een uitdaging ziet om dingen te leren die hij/zij niet kan;
● analytisch sterk is en hoofd- en bijzaken kan scheiden
● met een hoge mate van sociale vaardigheden en een goed gevoel voor politieke verhoudingen tussen mensen;
● niet makkelijk is geïntimideerd, rustig blijft onder stress en goed kan omgaan met feedback;
● een zelfstartend en zelfmotiverend vermogen heeft

Interesse?

Wij zoeken iemand die vanaf 1 september voor 4 of 5 dagen per week beschikbaar is gedurende minimaal 4 maanden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar Mara (mara@ehdk.nl)

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Jos (jos@ehdk.nl / 06-36153451). Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Mara (leonie@ehdk.nl)